GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση του Νίκου Κοτζιά για τον καρκίνο - Τι είπε για τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

"Αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον πατέρα μου, αποποιήθηκα την περιουσία από τον θείο μου και την περιουσία της μητέρας μου την ...

"Αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον πατέρα μου, αποποιήθηκα την περιουσία από τον θείο μου και την περιουσία της μητέρας μου την χάρισα στην μεγάλη μου αδελφή" δήλωσε ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ. Η εκπομπή θα προβληθεί, αυτή την Κυριακή στις 21.30.
"Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Περπάταγα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβαίνει αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε" εξομολογείται ο Νίκος Κοτζιάς.
"Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτα από όλα είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται τώρα η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους" ανέφερε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση