GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματισμένοι οι επιστήμονες: Ζούμε έναν από τους χειρότερους χειμώνες - ΒΙΝΤΕΟ

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες, από τη συχνότητα και τη σφοδρότητα των αλλεπάλληλων κυμάτων κακοκαιρίας, που πλήττουν τη χώ...

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες, από τη συχνότητα και τη σφοδρότητα των αλλεπάλληλων κυμάτων κακοκαιρίας, που πλήττουν τη χώρα από το τέλος Δεκεμβρίου. Πολικό ψύχος, ισχυρές χιονοπτώσεις, ριπές ανέμου πάνω από 140 χλμ την ώρα, σφοδρές καταιγίδες και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, συνθέτουν το άγριο σκηνικό του φετινού χειμώνα.
“Μιλάμε για έναν από τους πιο σκληρούς χειμώνες των τελευταίων ετών. Δεν προλάβαιναν να ξεπεραστούν τα προβλήματα της μίας κακοκαιρίας και ερχόταν η επόμενη. Να τονίσουμε τις χιονοπτώσεις που ήταν πολύ έντονες και τον Ιανουάριο αλλά και τον Φεβρουάριο, και μεγάλα ύψη βροχής”, είπε μιλώντας στο STAR ο Κώστας Λαγουβάρδος.
Το ύψος βροχής στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι χθες έφτασε στα 1202 χιλιοστά. Νούμερο που έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ μηνιαίας βροχόπτωσης, το οποίο ανήκε στο Grøndalen της Νορβηγίας, με 1190 χιλιοστά. Εξαιρετικά μεγάλα ύψη βροχής, έφερε η Ωκεανίδα και στη υπόλοιπη Δυτική Κρήτη.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση