GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρχιο Ράμος: Πόσες κόκκινες κάρτες έχει πάρει το «κακό» παιδί της Ρεάλ;

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, επιβεβαίωσε και χθες, τη φήμη του ως το «κακό παιδί» του ισπανικού ποδοσφαίρου, όταν αν...

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, επιβεβαίωσε και χθες, τη φήμη του ως το «κακό παιδί» του ισπανικού ποδοσφαίρου, όταν αντίκρισε την 25η κόκκινη κάρτα, στην ήττα-έκπληξη(1-2) από την Τζιρόνα, που φαίνεται να αφήνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου τους Μαδριλένους.

Ο Ράμος έκανε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε (Στουάνι), δέχθηκε δεύτερη και αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα (89’), όταν έκανε φάουλ στον Πάμπλο Αλκάρα.

Η κόκκινη κάρτα στον 32χρονο Σέρχιο Ράμος, πρώτο παίκτη που έφτασε τις 20 αποβολές στη Laliga, ευτυχώς γι 'αυτόν και την Ρεάλ, θα τον κρατήσει εκτός μόνο για ένα παιχνίδι, αυτό εκτός έδρας με την Λεβάντε, αλλά θα επιστρέψει ενάντια στη Μπαρτσελόνα στις 2 Μαρτίου.

Ο Ράμος αποτελεί... αντικείμενο έρευνας στην UEFA, αφού φαίνεται ότι δέχθηκε κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ για τους «16» του Champions League την Τετάρτη, με πρόθεση.

Ο Ισπανός αμυντικός αρνείται την κατηγορία, αλλά αν κριθεί ένοχος πως κέρδισε σκόπιμα κίτρινη κάρτα, θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης, εάν η Ρεάλ Μαδρίτης προκριθεί..

Ο Σέρχιο Ράμος, έχει παίξει 601 παιχνίδια για την Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που έφτασε από τη Σεβίλλη το 2005 για 27 εκατομμύρια ευρώ , δεχόμενος τέσσερις κόκκινες κάρτες στην πρώτη του σεζόν με τον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων δύο, τον πρώτο μήνα.

Ωστόσο, δεν έχει αποβληθεί ποτέ σε 161 εμφανίσεις με τη εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση