GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια «μεγάλη συγγνώμη» για τον χαμό της οικογένειας στον Γεροπόταμο - ΦΩΤΟ

Μια «μεγάλη συγγνώμη» από τα θύματα και της οικογένειες των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ζήτησε με ανάρτησή του ο αντιπεριφερ...

Μια «μεγάλη συγγνώμη» από τα θύματα και της οικογένειες των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ζήτησε με ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Ηρακλείου, Γιάννης Λεονταράκης.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:
«Με αφορμή τον τραγικό και άδικο χαμό των τεσσάρων συνανθρώπων μας. Ως αιρετοί, ο καθένας στο βαθμό ευθύνης που του αναλογεί, από όποιον βαθμό της Αυτοδιοίκησης υπηρετεί. Οφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα θύματα και τις οικογένειες αυτών. Όχι απλά στα λόγια αλλά με πράξεις και έργα πρόληψης. Κράτος και φορείς της Αυτοδιοίκησης από κοινού,άμεσα να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες για την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Να αναλογιστούμε την ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη. Είναι ανάγκη να καλλιεργήσουμε και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Ας είναι τα τελευταία θύματα λαθών και παραλείψεων».

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση