GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες καταστροφής στην Σαντορίνη από την κακοκαιρία - ΒΙΝΤΕΟ

Την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους είδαν οι κάτοικοι της Σαντορίνης όταν μια τεράστια τρύπα εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου. Σύμφ...

Την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους είδαν οι κάτοικοι της Σαντορίνης όταν μια τεράστια τρύπα εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, πολλά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή στο νησί και τα συνεργεία του Δήμου Θήρας βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση τους.
“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στην περιοχή του Αεροδρομίου. Προσοχή στους δρόμους στο κομμάτι κάτω από αεροδρόμιο. Αποφεύγετε τον παραλιακό από Μονόλιθο προς παραλία Καρτεράδου. Ακόμα και στον δρόμο του Βουρβούλου μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς η βροχή συνεχίζεται και κάνει ποιο δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει προσέχουμε γιατί το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη” σημείωσε ο Προϊσταμένους του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας, κ. Κώστας Δαρζέντας.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: cyclades24.gr
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Cyclades24.gr ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση