GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πενθεί ποζάροντας με πλερέζα η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ - ΦΩΤΟ

Η Choupette ήταν η μεγάλη αδυναμία του διάσημου σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 85 ετών. Η γάτ...

Η Choupette ήταν η μεγάλη αδυναμία του διάσημου σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 85 ετών.
Η γάτα που έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers είχε κερδίσει 3 εκατ. δολάρια από διαφημιστικά συμβόλαια το 2014 και ο διάσημος σχεδιαστής τα είχε αποταμιεύσει αποκλειστικά για εκείνην.
Εκείνοι που διαχειρίζονται τον λογαριασμό της Choupette ανέβασαν μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η γάτα να φορά ένα μαύρο καπέλο με φτερά και βέλο.
“Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήριά σας. Με μία κρύα, μέχρι πρότινος, καρδιά και συντετριμμένη, θα πενθήσω. Προσεύχομαι ότι τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές σας θα με βοηθήσουν να προχωρήσω μπροστά χωρίς τον Μπαμπά μου Καρλ Λάγκερφελντ” αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση