GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίδυμα έχουν διαφορετικά γενέθλια: Γεννήθηκαν άλλη μέρα και σε άλλη πόλη - ΦΩΤΟ

Ελικόπτερα, ασθενοφόρα, περιπολικά., μία έγκυος, δύο δίδυμα αγόρια και ένας τοκετός που έγινε οδύσσεια. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγρα...

Ελικόπτερα, ασθενοφόρα, περιπολικά., μία έγκυος, δύο δίδυμα αγόρια και ένας τοκετός που έγινε οδύσσεια. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί σύντομα τα όσα βίωσε μία έγκυος η οποία γνώρισε μία φοβερή περιπέτεια μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δύο αγόρια της.
Η μητέρα, που έπρεπε να διανύσει μία διαδρομή 100 μιλίων, γέννησε δέκα εβδομάδες νωρίτερα τα αγοράκια της σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία με απόσταση 50 μιλίων ανάμεσά τους.
Αρχικά, η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο στη Γουίκ της Σκωτίας όταν έσπασαν τα νερά ενώ ήταν στη δουλειά της τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο στην Ινβερνές 100 μίλια μακριά.

Στα μισά του ταξιδιού, το ασθενοφόρο έκανε μία επείγουσα στάση και η γυναίκα γέννησε τον πρώτο της γιο σε νοσοκομείο του Σάδερλαντ.
Το μωράκι γεννήθηκε λίγο μετά τις 10.30 μμ και η μητέρα ενημερώθηκε ότι έρχεται ελικόπτερο να κάνει την αεροδιακομιδή. Ωστόσο αυτό καθυστέρησε να έρθει καθώς δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω παγετού στους έλικες. Δύο νοσοκόμες κι ένας γιατρός έφθασαν από το Ινβερνές με περιπολικό για να φροντίσουν το ένα μωρό.
Τελικά αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ταξίδι με το ασθενοφόρο. Δύο περιπολικά και τρία αυτοκίνητα ξεκίνησαν μετά τις 2 το ξημέρωμα για το Ινβερνές όπου μόλις έφθασαν εκεί γεννήθηκε το δεύτερο παιδί.
Όπως έγραψε η ίδια η μητέρα σε ανάρτησή της στο Facebook: "Φύγαμε για το Ινβερνές κομβόι, δύο ασθενοφόρα, το ένα με εμένα και δύο μαίες και το άλλο με το μωρό μου και δύο νοσοκόμες, ένα περιπολικό και άλλα δύο αυτοκίνητα με γιατρούς και τον σύντροφό μου.
Όταν φθάσαμε στο Ινβερνές μου έκαναν εισαγωγή και τότε γεννήθηκε και το δεύτερο μωρό. Μεταφέρθηκε αμέσως στην ειδική μονάδα νεογνών μαζί με τον αδερφό του". Κι ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για το νοσηλευτικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων και για όλα όσα τους προσέφεραν εκφράζει και την αγωνία της για το γεγονός ότι υπήρχαν ελλείψεις στα νοσοκομείο και υπήρχε ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος να πάνε όλα στραβά και να μην ολοκληρωνόταν αισίως αυτή η περιπέτεια.
Η μητέρα με τα βρεφάκια της βγήκαν από το νοσοκομείο έξι εβδομάδες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση