GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η Εθνική Οδός Ναυπλίου - Μυκηνών από αγρότες της Αργολίδας - ΦΩΤΟ

Σε αποκλεισμό της Νέας Ε.Ο. Ναυπλίου - Μυκηνών, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Αργολίδα, προχώρησαν το μεσημέρι οι...

Σε αποκλεισμό της Νέας Ε.Ο. Ναυπλίου - Μυκηνών, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Αργολίδα, προχώρησαν το μεσημέρι οι αγρότες του νομού.

Η αστυνομία εκτρέπει την κίνηση των οχημάτων παρακάμπτοντας το σημείο αποκλεισμού της Ε.Ο Ναυπλίου - Μυκηνών από τους αγρότες οι οποίοι ενημέρωσαν πως θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας Μιχάλης Κρόκος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αιτημάτων επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση