GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Να προσεγγίσουμε αυτούς που αισθάνονται προδομένοι

«Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα» σημείωσε από το Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο χαιρετισ...

«Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα» σημείωσε από το Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Ν.Δ. στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του κόμματός του για παροχή κινήτρων για επενδύσεις στους ορεινούς νομούς μεταξύ των οποίων και η Ευρυτανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την μονοεδρική της Ευρυτανίας θα την πάρει Νέα Δημοκρατία ζητώντας συγχρόνως από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα», επανέλαβε πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και «να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι» καθώς όπως είπε «είναι αυτοί που λένε όλοι το ίδιο είστε και ότι εσείς έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους». Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «η απάντηση είναι όχι δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην οδική σύνδεση της Ευρυτανίας λέγοντας ότι «πολιτική μας απόφαση είναι και πολιτική μας δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι» όπως είπε καταχειροκροτούμενος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση