GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντι Μάιο: Ο γαλλικός λαός είναι φίλος και σύμμαχός μας

Ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας, Λουίτζι Ντι Μάιο, απάντησε στη σημερινή ανακοίνωση της γαλλικής κυβ...

Ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας, Λουίτζι Ντι Μάιο, απάντησε στη σημερινή ανακοίνωση της γαλλικής κυβέρνησης και στην απόφασή της να ανακληθεί προσωρινά ο Γάλλος πρέσβης στην Ιταλία για διαβουλεύσεις μετά τη συνάντηση του Ντι Μάιο με αντιπροσωπεία των "Κίτρινων Γιλέκων".

«Ο γαλλικός λαός είναι φίλος και σύμμαχός μας. Ο πρόεδρος Μακρόν επιτέθηκε επανειλημμένα κατά της ιταλικής κυβέρνησης, για πολιτικούς λόγους, ενόψει των Ευρωεκλογών», τόνισε ο Ντι Μάιο. «Αυτό δεν επηρέασε ποτέ και ούτε θα επηρεάσει το αίσθημα φιλίας που ενώνει τις δυο χώρες μας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων υπογραμμίζει: «Σε θέματα, όπως του μεταναστευτικού, η συνεργασία με τη γαλλική κυβέρνηση είναι πάντα η ευρύτερη και είμαστε διατεθειμένοι να πραγματοποιηθούν συναντήσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να βρεθούν λύσεις».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση