GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν την Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα - Επεισόδια και ένας τραυματίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και επεισόδια στην Πτολεμαΐδα, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών γι...

Ένταση και επεισόδια στην Πτολεμαΐδα, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παραβρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών, στην σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στα επεισόδια που ακολούθησαν, ένας από τους διαδηλωτές τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Πηγή: kozanimedia.gr, kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση