GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα «καυτά» αποκαλυπτικά μηνύματα της Γελένα σε Βράνιες - ΦΩΤΟ

Η Γελένα Καρλέουσα πριν αποκαλυφθεί το ερωτικό σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες, έταζε πολλά στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό όπως φαί...

Η Γελένα Καρλέουσα πριν αποκαλυφθεί το ερωτικό σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες, έταζε πολλά στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό όπως φαίνεται σε νέα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Σέρβα τραγουδίστρια έκανε συνεχώς ερωτικές εξομολογήσεις προς τον τότε παίκτη της ΑΕΚ, καθώς η σχέση τους ξεκίνησε το 2017 και κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Όλα τελείωσαν μόλις ο σύζυγός της, Ντούσκο Τόσιτς, έλεγξε το κινητό της και είδε τι γινόταν επί δύο χρόνια πίσω από την πλάτη του.

Σε νέα μηνύματα μεταξύ της Γελένα και του Βράνιες η Σέρβα καλλιτέχνης του τονίζει πως θα χωρίσει τον άντρα της για να είναι μαζί του γράφοντας του ότι γνωρίζει τι είναι στη ζωή της.

Διαβάστε τι ειπώθηκε...

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι και ερωμένη και σκύλα. Και μητέρα παιδιών και γυναίκα και αδερφός και σύντροφος σε όλους εσάς. Τα πάντα! Λέαινα. Γιατί είσαι λιοντάρι. Το λιοντάρι μου. Είναι περίεργο να είσαι τρελός».

Όγκνιεν Βράνιες: «Καλά, δεν είσαι γυναίκα. Είσαι αλλά του Ντούσκο»

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι αδερφός και φίλος του Ντούσκο και είμαι η δική σου ερωμένη. Και σε θέλω επειδή είσαι τυχερός και χαμογελάς. Δεν υπάρχει αγάπη εδώ και πολύ καιρό. Για πολύ καιρό και σε αγαπώ».

Όγκνιεν Βράνιες: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μένεις μαζί του τότε...»

Γελένα Καρλέουσα: «Λόγω των παιδιών, του κόσμου, της συνήθειας, αλλά εντάξει, σιγά - σιγά θα κάνει λάθος βήματα. Πρέπει να είναι ένοχος, όχι εγώ, λόγω του δικαστηρίου και όλων. Σε παρακαλώ, αργά...».

Δείτε τα μηνύματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση