GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Απελπισμένη είναι η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία και χαρακ...

Απελπισμένη είναι η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία και χαρακτηρίζει άδικη την απόφαση του δικαστηρίου που την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της και μάλιστα δίχως να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Η 40χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία εξέφρασε την αγωνία της για τον 6χρονο γιο της, τον οποίο θα αποχωριστεί καθώς θα κρατείται στις φυλακές.

“Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Με έχει πειράξει η άδικη απόφαση που βγήκε. Δεν σεβάστηκε κανείς το παιδάκι μου. Δεν θέλω να ζήσω”, είπε η 40χρονη και επανέλαβε ότι δεν πίστευε ποτέ πως ο 39χρονος ομοεθνής εραστής της θα έφθανε στο σημείο να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Σχετικά με το γεγονός ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν η μητέρα και ο αδελφός της, για να διερευνηθεί εάν η πρώτη διέπραξε το αδίκημα της ψευδορκίας και εάν τυχόν ο δεύτερος συμμετείχε στη δολοφονία υπό τη μορφή της συνέργειας, η χήρα μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου σχολίασε: “Έμπλεξαν τη μητέρα και τον αδελφό μου. Δεν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν καν καλά ελληνικά και δεν καταλάβαιναν. Ο αδελφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά”.

Αναφερόμενη στην πατρότητα του μοναχογιού της η 40χρονη επιμένει ότι είναι του αδικοχαμένου καρδιολόγου, παρότι η οικογένεια του εκλιπόντος γιατρού το αμφισβητεί.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση