GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - ΦΩΤΟ

Σε έναν καταξιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαιτητή κατέληξε η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπι...

Σε έναν καταξιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαιτητή κατέληξε η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (10/2, 19:30), καθώς ο εκλεκτός είναι ο 35χρονος Χεσούς Χιλ Μανθάνο, μία από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ισπανίας!

Ο διαιτητής από την Εξτρεμαδούρα, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, διευθύνει αγώνες τις La Liga από το 2012 και είναι διεθνής από το 2014.

Είναι ο πρώτος Ισπανός ρέφερι που διαιτήτευσε αγώνα με τη βοήθεια του VAR, με το οποίο έχει εξαιρετική εξοικείωση και το 2018 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος διαιτητής στην πατρίδα του.

Από τις 29 Μαΐου ανήκει στην ελίτ κατηγορία διαιτητών της UEFA και θεωρείται πια από τους top ρέφερι παγκοσμίως.

Τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει τα Σάλκε-Πόρτο 1-1 και Νάπολι-Ερυθρός Αστέρας 3-1 για το Champions League, καθώς επίσης για το Europa League τα Μπορντό-Γάνδη (play offs) και Μαρσέιγ-Λάτσιο, ενώ ήταν και στο Τουρκία-Σουηδία 2-3 για το Nations League.

Πιο πρόσφατο παιχνίδι του φέτος ήταν το Εσπανιόλ-Ρεάλ 2-4 στις 27 Ιανουαρίου, ενώ ο μοναδικός αγώνας ελληνικής ομάδας που έχει διευθύνει, ήταν το ΑΕΚ-Κλαμπ Μπριζ (3-0) για τα πλέι οφ του Europa League στις 24 Αυγούστου του 2017.

Ο Μανθάνο θα έχει ως βοηθούς στο μεγάλο ματς μεταξύ των ασπρόμαυρων και των ερυθρόλευκων τους συμπατριώτες του, Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ και Ντιέγκο Σεβίγια Μπαρμπέρο, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 20ής αγωνιστικής της Super League:

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης (9-2, 5.15μ.μ.): Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Ξάνθη – Λαμία (9-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Γιαννίκος (Πιερίας), 4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (9-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΑΕΚ – ΟΦΗ (10-2, 3μ.μ.): Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Ατρόμητος – Λεβαδειακός (10-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Κουκουλάς (Λέσβου)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (10-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Τζιλ Μανθάνο (Ισπανίας), Βοηθοί: Καμπανέρο (Ισπανίας), Μπαρμπέρο (Ισπανίας), 4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ (11-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (11-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση