GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλούν Ρωσίδα μποξέρ να αντιμετωπίσει τον... Πούτιν - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι 24 ετών, Είναι επαγγελματίας μποξέρ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της για το 2018. Ο λόγος για την Firuza Sharipova ...

Είναι 24 ετών, Είναι επαγγελματίας μποξέρ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της για το 2018. Ο λόγος για την Firuza Sharipova που εκτός από όλα τα παραπάνω έχει ψηφιστεί και ως η πιο σέξι αθλήτρια του Καζακστάν.

Στοιχηματική εταιρεία προκαλεί την αθλήτρια να διαλέξει μεταξύ δύο πολύ αντισυμβατικών δραστηριοτήτων με πολύ μεγάλα ποσοστά κέρδους.

Μεταξύ άλλων οι προτάσεις της στοιχηματικής εταιρείας είναι η Φιρούζα να δώσει έναν αγώνα με αντίπαλο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν ή να ποζάρει γυμνή για τον φακό του Playboy.

Και στις δύο παραπάνω ενέργειες, οι αποδόσεις συγκεντρώνουν τις μικρότερες πιθανότητες να συμβούν και για αυτό εάν γίνουν πράξη, θα κάνουν πλούσιους όσους έχουν ποντάρει υπέρ τους.

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο σίγουρες επιλογές, όπως η συμμετοχή της Φιρούζα Σαρίποβα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 ή να κερδίσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία της.

ΠΗΓΗ:RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση