GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αστυνομία έχασε όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία για δύο παιδεραστές- ΦΩΤΟ

Σόκαρε η παραδοχή της γερμανικής Αστυνομίας ότι έχασε σχεδόν όλο το υλικό που στοιχειοθετούσε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εναν...

Σόκαρε η παραδοχή της γερμανικής Αστυνομίας ότι έχασε σχεδόν όλο το υλικό που στοιχειοθετούσε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον 31 και πλέον παιδιών από δύο άνδρες.

Οι δύο φερόμενοι παιδεραστές, ο Αντρέας Β. , 56 ετών, και ο γείτονάς του Μάριο Σ. 33 ετών κατηγορούνται ότι βίασαν δεκάδες παιδιά, τουλάχιστον 31, και μάλιστα κακοποίησαν σεξουαλικά τα θέματά τους περισσότερες από 1.000 φορές, σε πόλη στη δυτική Γερμανία, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η υπόθεση σόκαρε όλη τη Γερμανία, αλλά παρά τις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες, η αστυνομία αναφέρει ότι έχασε όλα τα ψηφιακά ενοχοποιητικά στοιχεία καθώς δεν είχαν φτιάξει αντίγραφα ασφαλείας.

Τόσο οι πολίτες όσο και οι εισαγγελείς αναρωτιούνται πώς η υπόθεση αυτή εκτυλίσσεται τόσα χρόνια χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα από τις Αρχές για να σταματήσει. Κι ενώ οι φερόμενοι ύποπτοι παρέμεναν επί χρόνια ελεύθεροι, τώρα οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι έχασαν περίπου 155 CD και DVD με τις αποδείξεις των εγκλημάτων τους, τα οποία η αστυνομία κατέσχεσε από το τροχόσπιτο του Αντρέας Β. και ποτέ κανείς δεν τα έλεγξε για το περιεχόμενό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βαλίτσα με το υλικό εξαφανίστηκε από το αστυνομικό τμήμα. Μόνο 3 από τα 155 ψηφιακά αρχεία με μόλις 0.7 terabyte υλικό έχουν θεαθεί μέχρι στιγμής. Ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου ανακοίνωσε ότι στην ανάλυση εντοπίστηκαν σοβαρά τεχνικά λάθη καθώς αμέλησαν οι ερευνητές να φτιάξουν αντίγραφα, που είναι η καθιερωμένη διαδικασία σε μια τέτοια υπόθεση.

Τέσσερις ειδικοί ερευνητές προσπαθούν να βρουν τις αιτίες της σοβαρής αυτής απώλειας και παράλειψης. Η εξαφάνιση των δεδομένων έγινε γνωστή στις 30 Ιανουαρίου ενώ οι αρμόδιοι είχαν δει τελευταία φορά τους ψηφιακούς δίσκους στις 20 Δεκεμβρίου. Ο επικεφαλής της έρευνας δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ούτε της κλοπής των δεδομένων ούτε της απώλειας από αμέλεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τα θύματα είναι τουλάχιστον 31, 27 κορίτσια και τέσσερα αγόρια, ηλικίας από 4 έως 13 ετών, ενώ οι δύο δράστες φέρεται να βίασαν τα θύματά τους πάνω από 1.000 φορές. Μάλιστα, μαγνητοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και τις μετέδιδαν μέσω των "σκοτεινών" δωματίων στο διαδίκτυο.

Ο Αντρέας Β. όχι μόνο φαίνεται πως βίασε τη θετή του κόρη αλλά μάλιστα τη χρησιμοποίησε για να προσελκύσει και άλλα παιδιά στο τροχόσπιτό του. Επίσης, ο Μάριο Σ. ήταν άνεργος και ακόμη ζούσε στο σπίτι με τους γονείς του, ενώ φέρεται να βίασε δεκάδες παιδιά και να κατέγραψε τις σκηνές ανεβάζοντάς τις στο "darknet".

Η έρευνα ξεκίνησε το 2008 εναντίον του Αντρέας Β. ενώ εκείνη την εποχή συνελήφθη ένας 48χρονος ως ύποπτος ότι έδωσε την εντολή για την κακοποίηση καθώς είχε δει δύο φορές στο δίκτυο τον βιασμό ενός κοριτσιού. Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2016, όταν ο πατέρας δύο παιδιών Γενς Ραζσίτσκα είδε τον Αντρέας Β. να αγγίζει απρεπώς παιδιά σε ένα πάρτι γενεθλίων. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση