GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεύση και από... Τουρκία στο Survivor

Απόψε το βράδυ, στις 21:00 ξεκινάει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο μόνο που φέτος έχει γεύση και από... Τουρκία το Survivor. Οι 24 παίκ...

Απόψε το βράδυ, στις 21:00 ξεκινάει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο μόνο που φέτος έχει γεύση και από... Τουρκία το Survivor.
Οι 24 παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι θα δώσουν, όπως είναι φυσικό, τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης αλλά και αγώνα επιβίωσης στον κατά τα άλλα εξωτικό παράδεισο του Αγίου Δομίνικου.
Οι 12 Έλληνες παίκτες είναι οι: Δήμητρα Βαμβακούση, Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, Ιουλιέτα Κίτρινου, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νάντια Μαυρουδέα, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Τόνι Σταυράτης, Ντέμη Τσαγανού.
Οι παραπάνω θα αντιμετωπίσουν τους 12 Τούρκους παίκτες που είναι οι εξής: Σεντά Οτζάκ, Μπουσρά Γιαλτσίν, Σουντέ Μπουρτζού, Καντέρ Καράκαγια, Ετζέμ Οναράν, Μελίσα Εμίρμπαγιερ, Ατακάν Ισίκτουταν, Γιουσούφ Καράκαγια, Οκάν Κιοκσάλ, Μπορά Εντίν, Χακάν Κανίκ, Χικμέτ Τουγσούζ.
Ο πρώτος αγώνας θα έχει για έπαθλο την καλύβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση