GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος: Πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός

Ανεξίτηλες αναμνήσεις έχει από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος απέδωσε τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ (65-64), στο καθαρό ...

Ανεξίτηλες αναμνήσεις έχει από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος απέδωσε τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ (65-64), στο καθαρό μυαλό στην τελευταία της επίθεση.
«Είχαμε πολλά προβλήματα για την προετοιμασία του παιχνιδιού. Το ματς με την Μπασκόνια ήταν το πέμπτο μέσα σε δέκα μέρες. Αυτό είναι κάτι δύσκολο να διαχειριστούμε ενεργειακά. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να νικήσουμε, αλλιώς θα μέναμε μακριά από την οκτάδα, γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες, αλλά δεν είμαστε στην οκτάδα ακόμα. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Το ματς το ετοιμάσαμε με προβλήματα τραυματισμών, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν ένα ντέρμπι. Το κερδίσαμε στο τέλος, γιατί είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Ολυμπιακός μείωνε συνέχεια και πέρασε μπροστά με τρίποντα του Σπανούλη, αλλά είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος και πήραμε το παιχνίδι με το καλάθι του Γουίλμπεκιν, ενώ παίξαμε και μία καλή άμυνα στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:
«Η ομάδα και εγώ μαθαίνουμε ακόμα. Ο Πάργκο ήταν τρεις μήνες εκτός. Όπως είναι φυσικό έχουν αλλάξει οι ρόλοι και η χημεία. Ο Κέιν μπήκε τώρα. Αυτό δεν βοηθάει στο να βρει φόρμα η ομάδα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά πιστεύουν την ομάδα πλέον. Έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους. Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις και θα γίνεται καλύτερη».
Για την αγάπη του κόσμου της Μακάμπι προς το πρόσωπό του: «Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει πολύ. Είναι σημαντικό ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται. Πριν έρθω, ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Έχουμε δώσει κίνητρο στον κόσμο με τις εμφανίσεις μας. Χαίρεται με τις νίκες και το καλό μπάσκετ που παίζουμε. Είναι μία επιβράβευση της αλλαγής που έχει γίνει».
Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τα τρίποντα του Σπανούλη στο τέλος: «Περνάς χαρές, νίκες, ήττες, στεναχώριες. Δένεσαι. Είναι δύσκολο να τη ζήσεις αυτά. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Όταν είσαι επαγγελματίας θα πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στο έργο σου. Συμβαίνει αυτό στον επαγγελματικό αθλητισμό. Στο τέλος με τον Σπανούλη να βάζει τα τρίποντα είπα: “Αμάν τι γίνεται τώρα;”. Έχει την ποιότητα και μπορεί να βάλει τα μεγάλα σουτ. Αλλά, ευτυχώς είχαμε το καθαρό μυαλό στο τέλος. Η ομάδα δεν έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και δεν ήταν εύκολο. Αλλά, κάναμε μία οργανωμένη επίθεση στο τέλος και σκοράραμε ένα δύσκολο καλάθι που μας έδωσε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση