GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Το απίστευτο «βρε άι σιχτίρ...» από την Χρ. Σούζη στο δελτίο καιρού

Ένα  απίστευτο  στιγμιότυπο χάρισε στους τηλεθεατές η Χριστίνα Σούζη. Το περιστατικό συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, τ...

Ένα  απίστευτο  στιγμιότυπο χάρισε στους τηλεθεατές η Χριστίνα Σούζη. Το περιστατικό συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, το πρωί της Κυριακής.

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι! Κακοκαιρία θα έχουμε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο…», είπε χαμογελαστή η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος σε αυτό το σημείο διέκοψε απότομα τον λόγο της, άλλαξε ύφος και είπε εκνευρισμένη: «Βρε άι σιχτίρ να μην πω τίποτα»!
Προφανώς, η κα Σούζη δεν υποψιαζόταν εκείνη τη στιγμή ότι το πρωινό της σιχτίρισμα το εισέπρατταν οι τηλεθεατές. Η προβολή του καιρού διακόπηκε και μετά ο μουδιασμένος Γιώργος Αυτιάς προχώρησε στη ροή της εκπομπής σημειώνοντας ότι θα το ξαναδούμε το θέμα του καιρού -αυτή τη φορά δίχως σιχτιρίσματα.
Η ίδια η μετεωρολόγος, με το χιούμορ που τη διακρίνει, ανέβασε το σχετικό βίντεο στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση