GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ! Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες...

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά τη μη ικανοποίηση του αίτηματός τους για συνάντηση ...

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά τη μη ικανοποίηση του αίτηματός τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.
Οι αγρότες απέρριψαν το κάλεσμα σε συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη ως «άνευ ουσίας».
Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα βάλουν πλώρη για τα Τέμπη το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου και στόχος τους είναι να αποκλείσουν και τις δύο σήραγγες των Τεμπών στην Εθνική Οδό.
Οι αγρότες της Αιγιαλείας κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους καθώς αποφάσισαν να προβούν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.
Η συντονιστική αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση θέτοντας το πλαίσιο των αιτημάτων των αγροτών και περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.
«Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς από κάθε κλάδο να συστρατευθεί με το αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τον Α.Σ.Α. «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», διότι τα προβλήματα των αγροτών μάς αφορούν όλους. Όλοι την Πέμπτη στις 4.00μ.μ. στην Εθνική Οδό», τονίζει πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης.
Υπενθυμίζεται ότι κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.
Πηγή πληροφοριών: larissanet.gr, ert.gr, thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση