GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Καρλ Λάγκερφελντ φορούσε πάντα γάντια - ΦΩΤΟ

Ένα αξεσουάρ δεν αποχωριζόταν ποτέ ο Καρλ Λάγκερφελντ. Τα γάντια που άφηναν ελεύθερα τα δάχτυλά του. Σπανίως θα τον δούμε σε φωτογ...

Ένα αξεσουάρ δεν αποχωριζόταν ποτέ ο Καρλ Λάγκερφελντ. Τα γάντια που άφηναν ελεύθερα τα δάχτυλά του. Σπανίως θα τον δούμε σε φωτογραφίες στην καθημερινότητά του χωρίς γάντια. Είτε μαύρα, είτε μωβ, είτε κόκκινα, είτε με φερμουάρ, είτε πουά, είτε με σχέδια. Ωστόσο, ο αείμνηστος Κάιζερ της μόδας, όπως τον αποκαλούσαν, δεν επέλεγε να φορά γάντια μόνο για... στιλιστικούς λόγους. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό M Magazine του 2012, είχε μιλήσει για όλα όσα αφορούσαν στη μόδα ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που φορούσε γάντια τόσο ένθερμα.

"Σύμφωνα με το παλιό πρωτόκολλο, είναι αγενές να χαιρετίσεις κάποιον που φοράει γάντια. Πάντως, κάνουν τα χέρια να φαίνονται μακρύτερα και στη Γαλλία το να έχει κάποιος μακριά χέρια υποδηλώνει ότι έχει και επιρροή.

Επιπλέον, εξήγησε ότι επέλεγε αυτά που άφηναν ελεύθερα τα δάχτυλά του καθώς έτσι μπορούσε και να σχεδιάζει φορώντας τα.

Πάντως, αυτή η μανία του Λάγκερφελντ με τα γάντια μάλλον ξεκινά από την παιδική του ηλικία και πηγάζει από το γεγονός ότι δεν του άρεσαν τα χέρια του. "Όταν ήμουν 14 χρονών ήθελα να καπνίσω γιατί ήθελα να φαίνομαι μεγάλος. Αλλά η μητέρα μου είπε: Τα χέρια σου δεν είναι όμορφα και φαίνονται όταν καπνίζεις" είχε πει σε κάποια συνέντευξή του.

Επίσης,ο Γερμανός σχεδιαστής παραδέχτηκε ότι δεν του άρεσαν τα καπέλα και αυτό εξαιτίας της μητέρας του. "Λατρεύω τα καπέλα, αλλά όταν ήμουν παιδί και φορούσα τυρολέζικο καπέλο. κάπου εκεί στα 8 η μητέρα μου μού είπε: "Δνε θα έπρεπε να φοράς καπέλα. Μοιάζεις με "παλιολεσβία".". Λες κάτι τέτοιο σε παιδιά; Ήταν κάπως αστεία, όχι;".

Οι φωτό από AFP, AP, Reuters, EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση