GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Καθισμένος ανάμεσα στους αδερφούς του Κώστα και Αλέξανδρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους στην συνέντευ...

Καθισμένος ανάμεσα στους αδερφούς του Κώστα και Αλέξανδρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το All Star Game.

«Διασκέδασα, η οικογένειά μου διασκέδασε και είναι απλώς μια μεγάλη εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σούπερ σταρ, που είχε για μία ακόμα φορά μαζί την οικογένειά του, μιας και στην αίθουσα Τύπου, βρίσκονταν επίσης η μητέρα και η κοπέλα του.

«Είναι σημαντικό να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου. Θέλω να ζήσουν την εμπειρία, να δουν αυτά που ζω κι εγώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη στην οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ξέρω ότι ξενυχτούν και βλέπουν τα παιχνίδια μας. Ελπίζω να τους έκανα περήφανους. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για το δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να πάμε με τους Μπακς όσο ψηλότερα γίνετα ενόψει των playoffs.

Δεν ήξερα ότι δεν έχει υπάρξει ξένος MVP στην ιστορία των NBA All-Star Games, απλά προσπάθησα να παίξω σκληρά και να το διασκεδάσω. Στα δύο πρώτα μου All-Star Games ήμουν πιο νευρικός, αυτή τη φορά ήμουν πιο χαλαρός. Το βραβείο είχε το όνομά μου έως τη δεύτερη περίοδο, αλλά πήραν φωτιά οι αντίπαλοι και μου το έκλεψαν. Το να είμαι ο ηγέτης της ομάδας δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο νόμιζα, διότι οι συμπαίκτες μου με ενθαρρύνουν», είπε ο Giannis.

Απουσίαζε από την …οικογενειακή συγκέντρωση των Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης, που λίγες ώρες νωρίτερα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Του είχε στείλει όμως τα …κοινά τους παπούτσια για να αγωνιστεί.

«Είμαι χαρούμενος για τον Θανάση, βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Προσπαθώ να παίρνω συμβουλές από εκείνον πριν από αυτά τα ματς για να δω πως θα κερδίσω κι εγώ το MVP. Έχει δύο (σε all star στην Ελλάδα) έκανα όσα μου είπε να κάνω, αλλά δεν κέρδισα τον αγώνα και γι' αυτό δεν το πήρα. Όπως είπα και προηγουμένως, θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να μαζέψω όσα έχει εκείνος».

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση