GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νέα στοιχεία "φωτιά" που κατέθεσε η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη- ΒΙΝΤΕΟ

Tο ενδεχόμενο να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και σε άλλα πρόσωπα, άφησε ανοιχτό η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην ΕΡΤ. Οι...

Tο ενδεχόμενο να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και σε άλλα πρόσωπα, άφησε ανοιχτό η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας βρίσκονται στη Ρόδο και κατέθεσαν νέα στοιχεία στην ανακρίτρια. H μητέρα της φοιτήτριας, που βρίσκεται σε άθλια ψυχική κατάσταση, έδωσε στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της από συγκεκριμένα άτομα, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.
Η Βούλα Τοπαλούδη έδωσε στοιχεία για τα δύο άτομα από τα τρία που φέρονται να βίασαν τη φοιτήτρια τον προηγούμενο χρόνο. Τα άτομα αυτά φέρονται να είχαν στα χέρια τους βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ελένης, το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία της και με το οποίο την απειλούσαν. Οι γονείς της έδωσαν στοιχεία και για μηνύματα που δεχόταν η 21χρονη στα social media από τους βιαστές.
Πληροφορίες φέρουν τα άτομα αυτά να κατάγονται από το ίδιο χωριό με τον ένα εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία.
Οι γονείς πιστεύουν ότι όλοι τους γνωρίζονταν μεταξύ τους και το περιστατικό με τις απειλές πριν από ένα χρόνο δεν είναι άσχετο με την δολοφονία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση