GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που πήγε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις 11 το πρωί και μετά την παρέμβαση του ειδικού διαπραγματευτή, η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσ...

Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις 11 το πρωί και μετά την παρέμβαση του ειδικού διαπραγματευτή, η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από την οροφή της εισαγγελίας πρωτοδικών Γιαννιτσών. Ύστερα από δύο ώρες διαπραγμάτευσης, η γυναίκα πείστηκε να κατέβει από το σημείο.

Η ίδια φέρεται να προχώρησε στην πράξη της, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στις έρευνες των διωκτικών αρχών αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 22χρονη κόρη της είχε βάλει τέλος στη ζωή της, το Νοέμβριο του 2016.
Η γυναίκα διατείνεται ότι η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να κατείχαν και στο οποίο εμφανιζόταν η κοπέλα. Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα, την οποία παρήγγειλε πριν από ένα χρόνο ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ karatzova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση