GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κόντρα μεταξύ της οικογένειας του Παντελίδη και του Σπύρου Μακρή - Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα άλλος ένας γύρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των συγγενών του αδικοχαμένου Παν...

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα άλλος ένας γύρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των συγγενών του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη και του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή για την “πατρότητα” του τραγουδιού “Απομακρυνθήκαμε”.
Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη κατά του συνθέτη και τραγουδιστή, ζητώντας να κατέβει από το YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον Σπύρο Μακρή, ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση.
Την περασμένη Δευτέρα κατέθεσε μέσω της δικηγόρου του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αλλά και προσωρινή διαταγή κατά της οικογένειας Παντελίδη, η οποία συζητήθηκε χθες ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών. Στην αίτησή του ο Σπύρος Μακρής επιμένει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι δικό του, έχοντας ως όπλο στη φαρέτρα του το γεγονός ότι οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη έχουν κατοχυρώσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μόνο για το ρεφρέν και όχι για ολόκληρο το μουσικό κομμάτι.
Στο βίντεο που είχε ανέβει στο YouTube ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ερμήνευε μόνο το συγκεκριμένο απόσπασμα του τραγουδιού και όχι του κουπλέ. Σύμφωνα με τον Σπύρο Μακρή εάν το τραγούδι ήταν του Παντελή Παντελίδη και η οικογένεια του το είχε στην κατοχή της, τότε θα το είχε κατοχυρώσει ολόκληρο.
Καμία από τις δύο πλευρές δεν προτίθεται να υποχωρήσει και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση