GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Άμρ Ουάρν

Δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Άμρ Ουάρντα παίρνουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετ...

Δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Άμρ Ουάρντα παίρνουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μπαίνει στον… πάγο μετά τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των κυανόλευκων, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας!
Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της διακοπής του δανεισμού του από τον Ατρόμητο, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να συμφωνήσουν και οι τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Ουάρντα).
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως ο Αιγύπτιος είναι τρομερά δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και για να συμβεί αυτό πρέπει να σημειωθεί κάποια τεράστια ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση