GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού βρέφους στην Κύπρο

Αλλάζει η τροπή της υπόθεσης του βιασμού πεντάμηνου βρέφους στην Κύπρο, την ώρα που οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει τον πατέρα. Την ώρα που ...

Αλλάζει η τροπή της υπόθεσης του βιασμού πεντάμηνου βρέφους στην Κύπρο, την ώρα που οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει τον πατέρα.
Την ώρα που όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί βιασμού του βρέφους, σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, πλην αυτό του βιασμού.
«Δεν αποκλείω καμία άλλη πράξη, δεν αποκλείω κανένα άλλο πρόσωπο, αυτό που αποκλείω είναι την περίπτωση του βιασμού», τονίζει ο Μάριος Ματσάκης υποδεικνύοντας ότι το βρέφος πρέπει να υποβληθεί και σε νέα σειρά εξετάσεων από άλλη ομάδα ιατρών.
Ο βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου ανέφερε ότι τα ευρήματα καταδεικνύουν βιασμό, ενώ τόνισε ότι στα 32 χρόνια της καριέρας του δεν έχει δει ποτέ του τέτοιο περιστατικό κακοποίησης σε τόσο μικρή ηλικία.
Ο εκτελεστικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Ανδρέας Νεοφύτου ανέφερε ωστόσο ότι δεν υπάρχει βαθύς τραυματισμός ούτε αιμορραγία.
Αν και γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου επιβεβαίωσαν σε δηλώσεις τους ότι πρόκειται για βιασμό βρέφους, ωστόσο ο κ. Ματσάκης έχει διαφορετική άποψη, καθώς θεωρεί ότι βιασμός σε μία τόσο μικρή και τρυφερή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.
Το βρέφος έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και φιλοξενείται σε κοινωνική δομή.
ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση