GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ράνια Κωστάκη μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να μην μπορεί να κάνει παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν λίγες μέρες, η Ράνια Κωστάκη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και το ενδεχόμενο να μην μπ...

Πριν λίγες μέρες, η Ράνια Κωστάκη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και το ενδεχόμενο να μην μπορεί να κάνει παιδί.
Η ραδιοφωνική παραγωγός, καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 18 χρόνων και τα χειρουργεία που έχει κάνει.
Η Ράνια Κωστάκη με αφορμή την συνέντευξη θέλησε να μιλήσει έτσι ώστε να βοηθήσει και τις γυναίκες που βρίσκονται στη θέση της και τις ρωτάνε συνέχεια για το πότε θα κάνουν παιδί, όπως ρωτάνε και την ίδια.
Όσον αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εξήγησε πως είναι μια ύπουλη πάθηση που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή και όπως της είπε ο γιατρός στο τελευταίο χειρουργείο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσει να κάνει δικό της παιδί. Ωστόσο, η ίδια θέλει ν' αποκτήσει ένα παιδί και έτσι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για υιοθεσία, παρά το γεγονός ότι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Άλλωστε, η ίδια πιστεύει πως η μητρότητα ξεκινάει όταν μια γυναίκα κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση