GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στον Εμιλιάνο Σάλα

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμέ...

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, σε τελετή που θα γίνει στο χωριό Προγκρέσο, όπου ζει και διαμένει η οικογένειά του.

Ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου, όταν το μικρό αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Κάρντιφ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην νέα ομάδα του, χάθηκε από τα ραντάρ και, λίγες ημέρες αργότερα, διαπιστώθηκε ότι συνετρίβη στην θαλάσσια περιοχή της Μάγχης. Μετά από έρευνες εβδομάδων, η σορός του Αργεντινού εντοπίσθηκε σε βάθος δεκάδων μέτρων και την Παρασκευή θα μεταφερθεί στην Αργεντινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην αποψινή εξ αναβολής αναμέτρηση του Σαμπιονά ανάμεσα στην Καέν και την Ναντ, οι παίκτες των γηπεδούχων θα φορούν φανέλα με το όνομα του Σάλα, ενώ στο 14΄ ο αγώνας θα διακοπεί για ένα λεπτό παρατεταμένου χειροκροτήματος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι πως το 14 ήταν ο αριθμός που φορούσε στην φανέλα του ο Σάλα, όταν αγωνιζόταν (2015) στην Καέν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση