GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό θα πει άσπονδη φίλη - Έβαλε στο...μάτι πρώην και νυν της Κλόε Καρντάσιαν - ΦΩΤΟ

Αδυναμία σε όλους τους άνδρες της Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται πως δείχνει η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της τηλεπερσόνας με τον ...

Αδυναμία σε όλους τους άνδρες της Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται πως δείχνει η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της τηλεπερσόνας με τον σύντροφό της, Τρίσταν Τόμπσον. Οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται σε πάρτι που διοργάνωσε σπίτι του στο Λος Άντζελες ενώ η ίδια η Τζορντίν Γουντς το παραδέχθηκε όταν πιέστηκε να πει την αλήθεια.

Ωστόσο, αυτό που αποτελεί νέα αφορμή για επίθεση εναντίον της 21χρονης πρώην κολλητής της Κάιλι Τζένερ είναι το γεγονός πως ένα βράδυ μετά την απιστία με τον Τρίσταν Τόμπσον και πατέρα του παιδιού της Κλόε Καρντάσιαν, η Τζόρντιν πέρασε το βράδυ με τον πρώην της Κλόε Τζέιμς Χάρντεν.

Οι δυο τους τα είχαν οκτώ μήνες από το 2015 έως το 2016, ενώ η Γουντς είχε θεαθεί και στο All star πάρτι του Χάρντεν τον Φεβρουάριο του 2018 οπότε γνωρίζονται εδώ και λίγο καιρό. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε φίλους ότι συναντήθηκε με τον Χάρντεν ενώ καμάρωνε ότι έμεινε μαζί του μέχρι το άλλο πρωί και μάλιστα -όπως είπε- είχε τις ευλογίες της Κλόε, η οποία ωστόσο δεν είχε ιδέα για το παραμικρό.

Ο ίδιος ο Χάρντεν σχολίασε στο instagram τις φήμες για την καυτή βραδιά με τη Γουντς με μία αινιγματική ανάρτηση: "Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που είσαι".

Πάντως, ο Τρίσταν Τόμπσον δεν κάθισε να κλάψει τον χωρισμό του από την Κλόε Καρντάσιαν καθώς το χθεσινό βράδυ εθεάθη σε ραντεβού με μία μυστηριώδη μελαχρινή.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση