GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καινούργια πατρίδα»: Η Ντενίση και οι άσσοι που«έκλεισε»για το νέο έργο της!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Είδηση πρώτη. Η «Καινούργια πατρίδα» -αν θα είναι ή όχι προσωρινός ο τίτλος, θα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Είδηση πρώτη. Η «Καινούργια πατρίδα» -αν θα είναι ή όχι προσωρινός ο τίτλος, θα...δείξει!- της Μιμής Ντενίση θα ανέβει τελικά στον «Ελληνικό Κόσμο» γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, σε δική της σκηνοθεσία!
Η...συνέχεια της σαρωτικής «Σμύρνης μου αγαπημένης» θα εκτυλίσσεται στην Θεσσαλονίκη και η «δαιμόνια» Ντενίση φτιάχνει με μεγάλη προσοχή το άκρως απαιτητικό παζλ της διανομής! Πηγές μου λένε πως οι «κλειδωμένοι» για την ώρα ηθοποιοί για αυτή είναι οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού -την είδηση την έβγαλα στη χθεσινή Real News- Μιχάλης Μητρούσης,Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη,Όλγα Πολίτου,Νικολέτα Βλαβιανού,Δήμητρα Σιγάλα... Οσονούπω θα σκάσει και μεγάλη βόμβα για το ρόλο του συμπρωταγωνιστή της που θα συζητηθεί όσο τίποτα-δεν κάνει να «προδώσω» κάτι, αλλά πρόκειται για πολυσχιδή καλλιτέχνη, ξανθό και εξαιρετικά ταλαντούχο που είναι σε θερμότατες συζητήσεις με την Ντενίση!
ΓΙΑ την ώρα η πολυσχιδής Μιμή βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης του «Your face sounds familiar» να...χτυπάνε κόκκινο -ε,τα talent show τους,θέλουν τον σταρ τους,πως να το κάνουμε;- αφήνοντας πίσω το Survivor, ενώ ...τρέχει την κινηματογραφική βερσιόν της «Σμύρνης» και προχωρά τις ετοιμασίες για το ανέβασμα της «Καινούργιας πατρίδας».
Τρέξε Μιμή,τρέξε-το κάνεις εξαιρετικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση