GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε για τέταρτο παιδί η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ;

Μητέρα έγινε για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον φέρνοντας στον κόσμο στις 23 Απριλίου του 2018 τον πρίγκιπα Λούις. Σχεδόν έναν χρόνο ...

Μητέρα έγινε για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον φέρνοντας στον κόσμο στις 23 Απριλίου του 2018 τον πρίγκιπα Λούις. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τα βρετανικά Μέσα τη θέλουν και πάλι έγκυο να περιμένει το τέταρτο παιδί της.

Οι φήμες λένε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ ζήλεψαν τα γεννητούρια της Μέγκαν με τον Χάρι και είπαν να πάνε για άλλο ένα. Εξάλλου, ως παιδί πολυμελούς οικογένειας η Κέιτ είχε δηλώσει ότι θέλει τουλάχιστον τρία παιδιά, αν και ο Ουίλιαμ δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα για τον αριθμό αυτών αν και φοβόταν καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν δύσκολο μωρό.

Επίσης, πηγές από το περιβάλλον τους λένε ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της βασίλισσας Ελισάβετ που έχει τέσσερα παιδιά, τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Άντριου, και τον πρίγκιπα Έντουαρντ.

Ήδη τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν 5/2 πιθανότητες η Δούκισσα του Κέμπριτζ να ανακοινώσει εγκυμοσύνη μέσα στο 2019. Πάντως, οι θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους και της μοναρχίας είναι ενθουσιασμένοι αναμένοντας και τέταρτο μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση