GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το τατουάζ της Μέγκαν Μαρκλ για την εγκυμοσύνη της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Καζαμπλάνκα έφθασαν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ έγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στ...

Στην Καζαμπλάνκα έφθασαν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ έγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στη χώρα. Το πρώτο βράδυ ήταν προσκεκλημένοι του βασιλιά στα ανάκτορά του ενώ το πρωί της Κυριακής με ελικόπτερο βρέθηκαν στο όρος Άτλας και επισκέφθηκαν στη συνέχεια την πόλη Άσνι ώστε να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πυο τρέχει εταιρεία από Βρετανό επιχειρηματία.

Η Δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχε σε μία ειδική τελετή σε οικοτροφείο, όπου φιλοξενούνται κορίτσια από 12 έως 18 ετών. Το ίδρυμα φροντίζει ώστε κορίτσια που κατοικούν σε ορεινές, αγροτικές και απόμακρες περιοχές να μην μείνουν χωρίς εκπαίδευση.

Οι φοιτητές στήθηκαν στον δρόμο αναμένοντας την άφιξη του ζευγαριού. Μία 16χρονη χάρισε τριαντάφυλλα στη Μέγκαν ενώ αργότερα της έκαναν τατουάζ με χέννα στο χέρι για να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη της.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση