GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με Κεντροαριστερά και κόκκινα δάνεια

Συνεδριάζει το απόγευμα της Πέμπτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στην ατζέντα της φλέγοντα θέματα που αφορούν την κυβέρνηση,...

Συνεδριάζει το απόγευμα της Πέμπτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στην ατζέντα της φλέγοντα θέματα που αφορούν την κυβέρνηση, όπως τα κόκκινα δάνεια, αλλά και τη στρατηγική συμμαχιών του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, αύριο στις 16:00 στην πλατεία Κουμουνδούρου θα συζητηθεί το θέμα των συγκλήσεων του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Σε το εν λόγω θέμα απαραίτητο θεωρείται να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές τις δυνάμεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της προσθήκης στον τίτλο του ψηφοδελτίου, δίπλα στο "ΣΥΡΙΖΑ", του όρου "Προοδευτική Συμπαράταξη". Επίσης, ενδέχεται να συζητηθεί το ζήτημα των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, το οποίο σχετίζεται με αυτό των συνεργασιών.
Ακόμη, στην Πολιτική Γραμματεία θα συζητηθούν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με σημαντικότερο όλων (τόσο από οικονομική όσο και από κοινωνική σκοπιά) να θεωρείται αυτό των κόκκινων δανείων και της πρώτης κατοικίας, τα οποία και πρέπει να έχουν λυθεί έως το τέλος του μήνα.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να αναμένεται και μια συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο για τα ψηφοδέλτια και την στρατηγική των συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση