GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πήρε παράταση η παραίτηση Παπαχριστόπουλου - Όλο το παρασκήνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο είναι το παρασκήνιο για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος δεν παραιτήθηκε τελικά σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει. Ο βουλ...

Έντονο είναι το παρασκήνιο για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος δεν παραιτήθηκε τελικά σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφτασε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής με το χαρτί της παραίτησης στα χέρια γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Έξω από το γραφείο του Νίκου Βούτση ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί δημοσιογράφοι, καθώς και ένας υπάλληλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, ο οποίος μετέφερε στους δημοσιογράφους ότι με έκπληξη άκουσε τον κ. Παπαχριστόπουλο να λέει ότι αναβάλλει την παραίτησή του.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον προθάλαμο του γραφείου του κ. Βούτση, ένας συνεργάτης του ρώτησε τον βουλευτή αν έχει να παραδώσει κάτι για να το καταθέσει στο πρωτόκολλο. Εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι ήθελε να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της Βουλής. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι ο κ. Βούτσης του ζήτησε να παραμείνει παραμείνει στη θέση του ακόμη λίγες μέρες για να κυρωθεί το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, το παρασκήνιο οργιάζει, με πολλούς να λένε πως βασική αιτία της παράτασης, ήταν ότι αναζητείται λύση για το μέλλον της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση