GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση ΝΔ κατά Βούτση για τον Παπαχριστόπουλο

Επίθεση στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία τον κατηγορεί ότι δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. ...

Επίθεση στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία τον κατηγορεί ότι δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση