GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS από τον Ακη Τσελέντη: "Εκατοντάδες σπίτια είναι ετοιμόρροπα στην Αθήνα!"

Με αφορμή την κατάρρευση ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στον Κεραμικό ξέσπασε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο γνωστός σεισμολόγος, Άκ...

Με αφορμή την κατάρρευση ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στον Κεραμικό ξέσπασε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο γνωστός σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης, για την αντισεισμική προστασία στην Αθήνα.
Σε ανάρτησή του, μάλιστα, αναφέρθηκε στη διαβεβαίωση του ΟΑΣΠ περί «άριστης» αντισεισμικής θωράκισης της χώρας και έγραψε: «εκατοντάδες παλιά σπίτια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας…»
Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:
ΟΑΣΠ:Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ. Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δείξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο : ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο. (κινδυνολογώ πάλι κ.Λέκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ Σπίρτζη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση