GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γκουαϊδό προτρέπει τη διεθνή κοινότητα να εξετάσει «όλα τα ενδεχόμενα»

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, ο Χουάν Γκουαϊδό, ανήγγειλε το Σάββατο (τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ώρα Ελλά...

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, ο Χουάν Γκουαϊδό, ανήγγειλε το Σάββατο (τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ώρα Ελλάδας) ότι θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ομάδας της Λίμας, η οποία θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Μπογοτά, ενώ ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να εξετάσει «όλα τα ενδεχόμενα» έναντι του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

«Σας ζητάμε να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα», είπε ο Γκουαϊδό, τον οποίο περίπου πενήντα κυβερνήσεις έχουν αναγνωρίσει ως τον μεταβατικό πρόεδρο της Γουατεμάλας, απευθυνόμενος στη διεθνή κοινότητα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους στην Κουκουτά.

Πέραν του Γκουαϊδό, παρών στη συνεδρίαση της Ομάδας της Λίμας αναμένεται να είναι επίσης ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μάικ Πενς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση