GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός "τρελάθηκε" - Στη Γαλλία κάνουν... ηλιοθεραπεία - ΒΙΝΤΕΟ

Παρίσι: Της Μαρίας Δεναξά Καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα στη Γαλλία. Το θερμόμετρο καταγράφει θερμοκρασίες ρεκόρ - από 26 έως 28 βαθμο...

Παρίσι: Της Μαρίας Δεναξά

Καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα στη Γαλλία. Το θερμόμετρο καταγράφει θερμοκρασίες ρεκόρ - από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου - στις νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας. Ζεστός ο καιρός και στο βορρά. Στην πόλη Λιλ, στη βόρεια Γαλλία, η θερμοκρασία άγγιξε τους 19,3 βαθμούς Κελσίου.

Στα νοτιοδυτικά και συγκεκριμένα στην Τουλούζη, τους 22,3 βαθμούς, καταρρίπτοντας τη θερμοκρασία ρεκόρ των 18,9 βαθμών που είχαν καταγραφεί στις 28 Φεβρουαρίου του 1960.

Στο Παρίσι τη Δευτέρα, ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 19,3 βαθμούς Κελσίου καταρρίπτοντας το ρεκόρ 26ης Φεβρουαρίου 1959 που ήταν 17,6 βαθμοί. Χθες Τρίτη στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν η 10η μέρα του Φεβρουαρίου που το θερμόμετρο έχει κολλήσει πάνω από τους 15 βαθμούς Κελσίου. Μια πρωτόγνωρη κατάσταση που το Παρίσι δεν έχει ζήσει από το 1873, όταν ξεκίνησε η μέτρηση των θερμοκρασιών.

Την ίδια ώρα είναι αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη του φωτός από τη ζέστη. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης κρίνονται αναποτελεσματικά. Σήμερα αναμένεται να είναι η πιο ζεστή ημέρα του Φεβρουαρίου, Η καλοκαιρία αναμένεται να… υποχωρήσει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση