GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθε εβδομάδα και τουρνουά για Τσιτσιπά

Πολύ «βαρύ» είναι το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά, εφόσον αποφασίσει να παίξει σε όσα τουρνουά έχει δηλώσει συμμετοχή. Η αρχή θ...

Πολύ «βαρύ» είναι το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά, εφόσον αποφασίσει να παίξει σε όσα τουρνουά έχει δηλώσει συμμετοχή.

Η αρχή θα γίνει από τη Σόφια την προσεχή εβδομάδα και θα ακολουθήσουν Ρότερνταμ (11/2), Μασσαλία (18/2) και Ντουμπάι (25/2), δηλαδή τρία τουρνουά back to back.

Σημειώστε, πάντως, ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιο από τα 250άρια (Σόφια, Μασσαλία), καθώς ήδη το ξεκίνημά του στη σεζόν ήταν αρκετά φορτωμένο.

Στη συνέχεια ανεβαίνει ο πήχης, καθώς ο 20χρονος τενίστας θα παίξει στα δύο αμερικανικά Masters σε Indian Wells (7/3) και Μαϊάμι (20/3).

Εκεί, μάλιστα, θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει αρκετούς βαθμούς στην τσέπη, καθώς πέρυσι δεν τα είχε πάει καθόλου καλά. Συγκεκριμένα, έφτασε στον δεύτερο γύρο του Indian Wells, ενώ δεν πέτυχε νίκη στο Μαϊάμι.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στις ΗΠΑ, ο Έλληνας πρωταθλητής θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση