GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Καθυστερήσεις στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων σημειώνονται στο αεροδρόμιο"Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης λόγω της χαμη...

Καθυστερήσεις στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων σημειώνονται στο αεροδρόμιο"Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης λόγω της χαμηλής νέφωσης σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Επίσης, μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί τέσσερις πτήσεις. Συγκεκριμένα δεν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τα αεροπλάνα που εκτελούσαν τις πτήσεις από Λάρνακα, Νυρεμβέργη, Βερολίνο και Αθήνα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννη Παπάζογλου.

Λόγω της αδυναμίας προσγείωσης του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Αθήνα -Θεσσαλονίκη δεν έγινε και η αντίστοιχη προγραμματισμένη πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Ακυρώθηκαν επίσης οι πτήσεις για Καλαμάτα και για Σάμο και Σκύρο κάτι που είναι σύνηθες, επειδή εκτελούνται με μικρότερα αεροσκάφη.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς η χιονόπτωση ξεκίνησε σχετικά αργά. Το πρόβλημα παραμένει η χαμηλή νέφωση, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση