GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μυστικά ραντεβού Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί - ΦΩΤΟ

Υπό άκρα διακριτικότητα και μυστικότητα οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα προκειμένου ...

Υπό άκρα διακριτικότητα και μυστικότητα οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμφωνία τους όσον αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους εν μέσω της δίχρονης μάχης τους σχετικά με το διαζύγιό τους.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε πριν από μία εβδομάδα για πρώτη φορά και μετά ξανά στις 30 Ιανουαρίου σε ένα γραφείο στο Λος Άντζελες. Το "Who" συνέλαβε στον φακό του το ζευγάρι στο μέσο της τρίωρης συνάντησής τους σε δικηγορικό γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς. Κατά την έξοδό τους, η Τζολί φρόντισε να αποφύγει τις κάμερες ενώ ο Πιτ χαιρέτισε προτού μπει στο αυτοκίνητό του.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι είχε κι άλλες συναντήσεις, ενώ αυτό είναι μέρος μιας εξελισσόμενης διαδικασίας ώστε να βρουν λύσεις για χάρη των παιδιών τους και στον χωρισμό τους.

Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο το παλεύουν ώστε η διαδικασία να εξομαλυνθεί και να είναι πιο ήρεμη και φιλική. Οι δύο σταρ ήταν μαζί για επτά χρόνια προτού παντρευτούν το 2014 για να χωρίσουν δύο χρόνια μετά.

Ωστόσο, παρά το διαζύγιο στον γάμο, φαίνεται πως παραμένουν "παντρεμένοι" επαγγελματικά καθώς ήδη συνεργάζονται στο οινοποιείο τους Miraval και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο κρασί τους, το "Studio By Miraval".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση