GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή της Ανατολής οι Μπακς- ΒΙΝΤΕΟ

Στην κορυφή της Ανατολής με ενάμιση παιχνίδι απόσταση από τους Ράπτορς βρίσκονται πλέον οι Μπακς, καθώς τους κέρδισαν για δεύτερη φορά φέ...

Στην κορυφή της Ανατολής με ενάμιση παιχνίδι απόσταση από τους Ράπτορς βρίσκονται πλέον οι Μπακς, καθώς τους κέρδισαν για δεύτερη φορά φέτος στο Τορόντο (και τρίτη συνολικά) με 105-92.
Η ομάδα του Μάικ Μπαντενχόλζερ, που οριστικοποιήθηκε πως θα είναι προπονητής στο All Star Game, κυριάρχησε στον αγώνα και έφτασε μέχρι και το +24 στην τρίτη περίοδο. Οι Ράπτορς πλησίασαν στους έξι στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά δεν έγιναν περισσότερο απειλητικοί.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 19 πόντους (4/5 βολές, 6/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής ήταν και πάλι κομβικός. Ο Κρις Μίντλετον με 18 και ο Ντι Τζέι Γουίλσον με 16 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση.
Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 28 πόντους ξεχώρισε από τους Ράπτορς που είχαν δέκα σερί νίκες στο Τορόντο, ενώ ο Κογουάι Λέοναρντ έμεινε μακριά από τα στάνταρ του με 16 πόντους και 7/20 σουτ.
Τα δωδεκάλεπτα: 25-22, 47-56, 76-87, 92-105.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση