GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του θύματος του πρίγκιπα Φίλιππου όταν έμαθε ότι παρέδωσε το δίπλωμά του -ΦΩΤΟ

Εθελοντικά παρέδωσε το δίπλωμά του έπειτα από 80 χρόνια πίσω από το τιμόνι ο πρίγκιπας Φίλιππος, μία κίνηση που τον βοηθά να βάλει...

Εθελοντικά παρέδωσε το δίπλωμά του έπειτα από 80 χρόνια πίσω από το τιμόνι ο πρίγκιπας Φίλιππος, μία κίνηση που τον βοηθά να βάλει φρένο στους νομικούς μπελάδες.

Με μια λιτή ανακοίνωση, το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο 97χρονος πρίγκιπας αποφάσισε να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης, μετά το τροχαίο που προκάλεσε ο Δούκας του Εδιμβούργου προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό δύο γυναικών, μίας 28χρονης και μίας 46χρονης.

Η γυναίκα που έσπασε τον καρπό της στο τροχαίο, δέχθηκε με χαρά και ανακούφιση την είδηση, λέγοντας ότι "οι δρόμοι θα είναι ασφαλέστεροι τώρα". Η 46χρονη Έμα Φεργουέδερ δήλωσε επίσης ότι ήταν το πρέπον και το πιο λογικό πράγμα που έκανε, προσθέτοντας ότι ήταν ντροπή που δεν έλαβε νωρίτερα την απόφαση.

Πάντως, νομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι ήταν σοφή κίνηση από τον πρίγκιπα Φίλιππο να παραδώσει οικειοθελώς τι δίπλωμά του γιατί έτσι δεν θα του ασκηθούν διώξεις για την πρόκληση ατυχήματος και την απρόσεκτη οδήγησή του. Όπως ανέφεραν οι νομικοί, είναι ελάχιστο το δημόσιο ενδιαφέρον για μία δαπανηρή δίωξη εναντίον ενός ανθρώπου που παρέδωσε εθελοντικά την άδεια οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση