GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Πικέ για την ισπανική τηλεόραση

Μετά το τέλος τους “clasico” στη Μαδρίτη και την πανηγυρική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey με 3-0 επί της Ρ...

Μετά το τέλος τους “clasico” στη Μαδρίτη και την πανηγυρική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey με 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζεράρ Πικέ έστειλε ένα πολιτικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Μπαρτσελόνα στάθηκε στη δίκη των πολιτικών κρατουμένων του αυτονομιστικού κινήματος της Καταλονίας, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην απόπειρα απόσχισης τον Οκτώβριο του 2017.

«Αν οι κάμερες της ισπανικής τηλεόρασης αντί για το VAR έδιναν περισσότερο χρόνο για την απόφαση σχετικά με τους πολιτικούς κρατουμένους, η οποία είναι εξαιρετικά άδικη και οι άνθρωποι της Ισπανίας έβλεπαν λίγο τι έχει συμβεί, τότε θα ήμασταν καλύτερα ως χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος στόπερ των «μπλαουγκράνα» όταν ρωτήθηκε για το VAR.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση