GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναισθησιολόγος βίασε ασθενή του ενώ εκείνη ήταν υπό την επήρεια νάρκωσης - ΦΩΤΟ

Ένας αναισθησιολόγος στη Ρωσία καταδικάστηκε κατηγορούμενος ότι βίασε μια ασθενή τη στιγμή που συνερχόταν από τη νάρκωση μετά την ...

Ένας αναισθησιολόγος στη Ρωσία καταδικάστηκε κατηγορούμενος ότι βίασε μια ασθενή τη στιγμή που συνερχόταν από τη νάρκωση μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

Ο 60χρονος παντρεμένος Γιούρι Τσερνίκοφ προσέφερε στο θύμα του μία σοκολάτα και ένα αντισυλληπτικό έκτακτης ανάγκης μετά τον άγριο βιασμό. Η 33χρονη Έρικα Μποΐκοβα, σχεδιάστρια μόδας ζήτησε δημοσίως την τιμωρία του αναισθησιολόγου καθώς ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό ακόμη και ενώ ήταν υπό την επήρεια νάρκωσης και δεν μπορούσε να μιλήσει.

Ο Τσερνίκοφ καταδικάστηκε για τον βιασμό σε τρία χρόνια και δύο μήνες, μειωμένη ποινή αφού πλήρωσε στο θύμα του περίπου 14.000 αποζημίωση, ενώ οι εισαγγελείς πρότειναν 5ετή ποινή φυλάκισης.

Η γυναίκα υπεβλήθη σε επέμβαση για να βελτιώσει στο σχήμα του στήθους της αν και ο σύζυγός της επέμενε ότι ήταν πανέμορφη. Διέψευσε κατηγορηματικά ότι συναίνεσα σε σεξουαλική επαφή μετά την επέμβαση. "Βογκούσα κι αυτό γιατί δεν μπορούσα να ουρλιάξω. Ήταν η πρώτη επέμβαση στη ζωή μου. Τον είδα πριν από το χειρουργείο. Ήρθε στον θάλαμο και μιλήσαμε για τα αποτελέσματα του προεγχειρητικού μου ελέγχου. Ο σύζυγός μου ήταν αντίθετος στην επέμβαση, πιστεύει ότι είμαι ήδη αρκετά όμορφη. Έτρεμα φοβερά μετά την επέμβαση και άκουσα τη φωνή του να λέει "κορίτσι όλα θα πάνε καλά". Με άγγιζε, ήταν η φωνή του αναισθησιολόγου. Τότε με βίασε και μου έκανε πράγματα που δεν πρέπει να τα κάνει ένας γιατρός. Περιέγραφε ό,τι μου έκανε. Με βίασε" είπε η 33χρονη και συμπλήρωσε:

"Ήμουν'αβοήθητη. Εκείνη τη στιγμή μπορούσα να καταλάβω τα πάντα αλλά τα βλέφαρά μου ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να τα ανοίξω καλά. Προσπάθησα να τον διώξω με τα πόδια μου αλλά δεν μπορούσα. Τον εμπιστευόμουν απόλυτα, για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συγκροτήσω τον εαυτό μου και να μιλήσω στον σύζυγό μου".

Ωστόσο, κράτησε το σπέρμα του και το παρέδωσε στην αστυνομία .

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση πριν από τη δίκη, είπε ότι υπήρξε εκσπερμάτιση, ότι πήρε την άδειά της για όλα όσα της έκανε και ομολόγησε ότι της έκανε στοματικό σεξ και εκείνη κράτησε ανοιχτά τα πόδια της, ενώ δεν προσπάθησε καθόλου να τον σταματήσει.

"Πέντε λεπτά μετά σκέφτηκα τη γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Τα σκέφτηκα όλα. Αλλά άλλο όργανο μιλούσε" προσπάθησε να πείσει για την αθωότητά του. Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είπε ότι όταν τελείωσε το θύμα του του είπε ότι είχε πολύ καιρό να αισθανθεί τόσο ωραία και υποστήριξε ότι η Έρικα τον αγαπούσε.

Η σύζυγός του στάθηκε στο πλευρό του και υποστήριξε "δεν είναι βιαστής. Απλώς έδειξε αδυναμία, Έδειξε αδυναμία ως άνδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση