GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συνάθροιση Στρουμφ - ΒΙΝΤΕΟ

Το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης συνάθροισης Στρουμφ καταρρίφθηκε σήμερα σε μια μικρή κοινότητα στη νότια Γερμανία, τρία χρόνια ...

Το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης συνάθροισης Στρουμφ καταρρίφθηκε σήμερα σε μια μικρή κοινότητα στη νότια Γερμανία, τρία χρόνια έπειτα από μια πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια.

Στη συγκέντρωση στην πόλη Λόχρινγκεν, στα γερμανοελβετικά σύνορα, συμμετείχαν 2.762 άνθρωποι, φορώντας μπλε μακιγιάζ και λευκά ή κόκκινα καπέλα, όπως ανακοίνωσε στο Facebook η ομάδα "D? Traditionsverein", που ανέλαβε την όλη πρωτοβουλία.

Το ρεκόρ αυτό διατηρούσαν, έως σήμερα, μια ομάδα φοιτητών από την Ουαλία, που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 2.510 συμμετέχοντες το 2009 στο Σουόνσι, σύμφωνα με τον ιστότοπο των ρεκόρ Γκίνες.

Οι κανόνες ήταν αυστηροί και πολύ συγκεκριμένοι στον ιστότοπο της ομάδας: για να μπορέσει κάποιος να καταμετρηθεί ως συμμετέχοντας, έπρεπε κάθε εκατοστό του δέρματός του, που ήταν ορατό, να είναι μακιγιαρισμένο μπλε και να φοράει τη κλασική στολή των Στρουμφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση