GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αποστολή για το "Clásico" ο Μέσι

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμμετοχή του στο “Clasico” της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της...

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμμετοχή του στο “Clasico” της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί απέναντι στην “Βασίλισσα”.
Ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε κανονικά και θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του προπονητή των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι.
Υπενθυμίζουμε ότι ο "Λίο" ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι στο ματς με τη Βαλένθια το περασμένο Σάββατο, όμως συνέχισε κανονικά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι παρ' ότι δεν πατούσε καλά. Αντίθετα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι έβγαλε την προπόνηση.
Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Σουάρες, Μέσι, Μάλκομ, Λενκλέ, Μουρίγιο, Ζόρντι Άλμπα, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αλενιά, Βιντάλ, Βερμάλεν, Πένια.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση