GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάθεση-"φωτιά" για την υπόθεση Λαγούδη - Τι υποστήριξε ο αδελφός της

Το γεγονός ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και τα κίνητρα ήταν ερωτικά και οικονομικά επανέλαβε με σιγουριά και σαφήνεια στην αν...

Το γεγονός ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και τα κίνητρα ήταν ερωτικά και οικονομικά επανέλαβε με σιγουριά και σαφήνεια στην ανακρίτρια ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 στην παραλία Φωτμού Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Γιώργος Λαγούδης, η αδελφή του είχε μία συντροφική σχέση με έναν άνδρα, τον οποίο ο ίδιος γνώριζε και μάλιστα η Ειρήνη Λαγούδη του είχε δανείσει χρήματα.

Το τελευταίο διάστημα ο άνδρας αυτός ενοχλούσε τηλεφωνικά την Ειρήνη Λαγούδη, ενώ η ίδια του ζητούσε να της επιστρέψει τα χρήματα.

Μακράς διάρκειας κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε και η κόρη της αδικοχαμένης Ειρήνης, μιλώντας κι εκείνη για τον ίδιον άνδρα και τον δανεισμό.

Όταν ερωτήθηκαν από την ανακρίτρια αν η Ειρήνη Λαγούδη είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν ήταν θλιμμένη απάντησαν αρνητικά.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή μπαίνει στην τελική της ευθεία καθώς κλείνει ο κύκλος των καταθέσεων.

ΠΗΓΗ: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση