GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαθεοδώρου: Σκέφτομαι τις συνθήκες της επόμενης μέρας

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το ματς με την Τενερίφη, για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του αλλά και γι...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το ματς με την Τενερίφη, για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του αλλά και για την αμφιβολία που υπάρχει σ’ αυτή για τις συνθήκες της επόμενης μέρας.

Αρχικά έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του λέγοντας ότι: «Θέλω να τους συγχαρώ για μία ακόμη φορά για την προσπάθεια όλων αυτών των μηνών. Έκαναν τρομερή δουλειά σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά τον τελευταίο μήνα που ήταν πολύ κρίσιμος για εμάς. Άξιζαν αυτήν την επιτυχία».

Στη συνεχεία αναφέρθηκε στο μέλλον υποστηρίζοντας ότι: «Είναι δύσκολο για εμάς να σκεφτόμαστε μακριά. Εγώ σκέφτομαι πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα και σε τι συνθήκες. Όλα τα υπόλοιπα είναι μακριά, δεν τα βλέπω μπροστά μου. Η κατάσταση είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Εμείς κάνουμε το καλύτερο χωρίς μεγάλη ανταπόκριση».

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι: «ο Τέπιτς έπαιξε λίγο για λόγους τακτικής», για να συμπληρώσει ότι: «Οι υπόλοιποι είναι πολύ φορτωμένοι από τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Είναι μία περίοδος επανατροφοδότησης για τη δύσκολη συνέχεια». Σε ερώτηση για τον Χάτσερ, επανέλαβε ότι: «εΕίναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Σήμερα είχε μία ακόμη καλή εμφάνιση».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση